vrijdag 7 juli 2006

DubbelgangerZaterdags staat er in de Volkskrant altijd zo'n itempje van een sporter en zijn/haar dubbelganger. Foto's van de twee, waarbij ze in het onderschrift de namen verwisselen zodat je echt even moet nadenken wie nou de echte wie is. Verwarrend maar leuk.

Het hele WK had Elsje net zo'n verwarrend gevoel als ze de coach van het Franse voetbalteam zag, Raymond Domenech. En eindelijk, tijdens de halve finale, wist ze het: hij lijkt sprekend op de Directeur Generaal Water van het Ministerie van V&W, Mark Dierikx. Kijk en vergelijk.

Mark Dierikx en Raymond Domenech.

Gelukkig maar dat de Fransen het zover gebracht hebben, anders had Elsje dat knagende gevoel niet tot rust kunnen brengen.

6 opmerkingen:

Ina zei

Hihi. Ik ken de DG niet, maar de trainer straalt wel heel veel uit, hoor.
't Is trouwens een prachtonderwerp voor een heel aparte weblog.
J. en ik typeren mensen vaak op een manier die ook beeldend te maken is, bedenk ik me nu: Dit is een kruising tussen Frank de Boer en minister Veerman of tussen Annemarie Jorritsma en Else S. (echt gebeurd!) enzovoort...

Sjaak zei

Kijk en daarom is bloggen nou zo leuk. Je maakt je eigen krant. Vind Harmen Siezen en Marcello Lippi, die andere trainer, wel nog meer op elkaar lijken, maar deze hoort zeker in het rijtje thuis. Goed gedaan Elsje.

ps nog kijken of de plaatjes mooi naast elkaar in het blogjes zelf kunnen html'len?

Elsje zei

@ina: nu ben ik wel heel erg benieuwd wie die persoon is die als kruising van Annemarie Jorritsma en mijzelf door het leven gaat!

Elsje zei

@sjaak: dat zou mooi zijn, maar Elsje is toch wel een tikkie een digibeet op dat vlak: tips welkom!

Elsje zei

@sjaak: net Lippi opgezocht en inderdaad: sprekend Harmen Siezen. Ongeloofelijk!

Elsje zei

would you believe it? Vandaag in de VK de vergelijking tussen, jawel, Siezen en Lippi!!