woensdag 10 januari 2007

Six weird things about ElsjeJonna heeft Elsje getagged. Nou had Elsje natuurlijk geen flaus idaus wat dat dan weer was, maar gelukkig leverde het blog van Jonna enige verduidelijking:

Each player of this game starts with the 'Six weird things about you'. People who get tagged need to write a blog post of their own 6 weird things as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don’t forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog.


Oef, nu is het dus tijd voor 'six weird things about Elsje'. Oké, laten we het maar proberen...

1. Elsje houdt niet van sport. Althans niet om zelf te doen. Ze kijkt wel graag, lui onderuitgezakt op de bank, hoe anderen zich in het zweet werken.

2. Elsjes dieren hebben altijd vreemde namen. Zo had Elsje vroeger bij haar ouders een kat die Allende heette, die opgevolgd werd toen zij ging samenwonen door het duo Ruud en Felix. Later kwam daar Annie bij. Inmiddels woont André Panter (André naar de vinder, Panter naar de kleur) alweer tijden bij Elsje. En dit waren nog alleen de katten maar. Need I say more?

3. Elsje is een vreselijk taalgevoelig en kan echt pijn aan haar oren of ogen krijgen als mensen spel- of taalfouten maken. Vaak is dat onzin, want het gaat er meestal niet om dat het taalkundig juist is, maar dat de boodschap luid en duidelijk overgebracht wordt. Maar ja, ook in die gevallen dat het niet uitmaakt of er fouten gemaakt zijn kan Elsje het niet laten om met een rode (gedachte)pen verbeteringen aan te brengen.

4. Elsje wordt supergelukkig van nette stapeltjes opgevouwen was in de kast. Of op kleur gesorteerde handdoeken in het badkamerkastje, en zelfs de IKEA-bekers in de kast moeten ´mooi´ gestapeld zijn. Niemand ziet het, dus eigenlijk zou dit categorie 'lekker belangrijk' moeten zijn....

5. Elsje is dol op auto´s. Voor een vrouw schijnt dit uitzonderlijk te zijn. Zij rijdt veel en kijkt dan naar nieuwe en oude auto´s. Mooie en lelijke modellen. Nummerborden, ook al zo´n liefde van Elsje (apart blogje waard!).

6. En tot slot haar levensmotto: een dag niet gehuild is een dag niet geleefd. Bij Elsje vloeien de tranen makkelijk.

Jonna, tevreden? O nee, nu moet Elsje nog op zoek naar zes andere bloggers om te taggen... Tsjee, leest ze wel zes bloggers die het op prijs zouden stellen als ze getagd zouden worden? Dit gaat ff duren.

7 opmerkingen:

Ina zei

Welkom terug. En met zo'n mooi blogje. Je maait heel wat gras voor mijn voeten weg. Zijn we familie? Maar natuurlijk blijf ik stokstijf staan; word ik vast getikt.

Sjaak zei

Sjaak kan zich vinden in de 'weird things'. Ongeduld is ook een kenmerk, maar niet echt 'weird'. Eerder een onderdeel van 100% Elsje ;-)

Anoniem zei

Ha grappig! Maar ik moet zeggen dat de raarheidsgraad wel binnen de perken blijft ;-) (misschien met uitzondering van de rare dierennamen - herkenbaar - en de stapeltjes - vind ik ook geweldig, maar ik ben te slonzig om ze te maken - ).

Elsje zei

@Jonna: misschien is Elsje wel een doorsnee meisje (eigenlijk, diep in haar hart :-) )

Elsje zei

@Sjaak en Ina: mooi dat jullie je getikt voelen... scheelt mij weer actie. En tegen jullie blogactiviteiten kan ik niet op (op het moment)

Elsje zei

En inmiddels is Papa numero drie die zich vrijwillig liet tikken (zij het op zijn geheel eigen manier, ik had niet anders verwacht :-) )

Daniel Struyf zei

Puntje 3 en 6 zijn heel herkenbaar voor mij. Ik ben allergisch aan spellingsfouten. En ik steiger als ik mensen hoor zeggen dat mannen 'niet horen te huilen'