vrijdag 22 juni 2007

HarteloosVreselijk nieuws natuurlijk, die vader die voor de school van zijn kinderen in Apeldoorn werd doodgeschoten. Laat daar geen misverstand over bestaan.

Maar de manier waarop Hart van Nederland daar gisterenavond over berichtte: een camera stond direct buiten het hek van de de school, waar de leerlingen net door hun ouders werden opgehaald. De camera werd op één van de ouders gericht: "U bent vast geschokt?!" De vrouw antwoordde dat ze inderdaad geschokt was. Toen werd de camera op het meisje gericht dat ze bij zich had: "En jij? Hoe voel jij je?". Het kind was potverdorie pas een jaar of 10, hooguit, had roodomrande ogen en snufte. Hoe zou het zich in godesnaam kunnen voelen. Flikker toch op met die camera! Hartelozen van Nederland, zo zou het programma moeten heten!

Elsje was te verbijsterd om weg te zappen. Argh, nou komt ze misschien in de kijkstatistieken terug! En dat allemaal omdat ze naar House keek, met Hugh Laurie, die Gregory House speelt, een briljante maar absoluut gestoorde arts. Dat gaat Elsje voortaan maar opnemen, zodat haar de ergernis van HvN verder bespaard zal blijven.

Geen opmerkingen: