vrijdag 16 juni 2006

Honderd procent Elsje



Regelmatig mist Elsje de geweldige tv-serie 'Sex and the city'. Deze tv-serie werd in Nederland van 1998 tot 2004 uitgezonden. In de serie schreef de hoofdpersoon, Carrie Bradshaw, een column in een New Yorkse krant over de belevenissen van haarzelf en haar drie vriendinnen Charlotte, Samantha en Miranda. Belevenissen op het gebied van sex en relaties wel te verstaan. Natuurlijk waren de vriendinnen eigenlijk stereotypes: de romantische Charlotte, de wulpse Samantha, de onafhankelijke Miranda en de eeuwig twijfelende Carrie. Briljant verzonnen want zeer herkenbaar: elk van hen beleefde wel eens iets waarin je jezelf als kijker kon herkennen.

Hoe waar dat is, kun je tegenwoordig uitzoeken door een quiz in te vullen. Na het beantwoorden van een aantal stellingen krijg je te zien hoeveel Carrie, Samantha, Miranda of Charlotte je in je hebt. Elsje bleek 30% Carrie, 30% Charlotte, 20% Samantha en 20% Miranda te zijn. Tezamen maakt dat gelukkig honderd procent Elsje.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjaak heeft momenten dat hij 100% Samantha prefereert, maar op de langere termijn is deze cocktail eigenlijk wel ideaal

Anoniem zei

Indien Elsje delen uit de o-zo-prettige shoebox wil lenen om zich nog eens heerlijk onder te dompelen in de S&tC-wereld, dan kan zij zich via Sjaak bij Adjedorp melden.

smiley zei

En ik dacht om dat testje nu eens te doen (je weet: ik hou van zulke testjes), maar het is blijkbaar weg :-(