dinsdag 2 maart 2010

Lente

En vandaag scheen, ik zweer het je, voor het eerst sinds half december de zon. Oke, oke, Elsje overdrijft natuurlijk wel een beetje... maar ze heeft het gevoel dat ze sinds half december geen aangenaam zonnetje heeft mogen zien én voelen. Werkelijk een meer dan aangename gewaarwording.

Niet alleen Elsjes humeur knapt van dit weer op, nee, de hele stad bruist. Ineens zie je de krokussen bloeien, de vogels fluiten dat het een lieve lust is en de mensen hebben duidelijk zin om te zingen, lol te trappen. Daarom hier een wat melig maar o-zo opgewekt liedje. Gewoon, om op de late avond nog even na te genieten van de vrolijkheid van deze dag.

6 opmerkingen:

tijdtussendoor zei

Het is echt genieten...

veerle zei

Ik ben zelfs lekker gaan fietsen vandaag. Zalig (hoewel mijn oren toch nog pijn deden van de kou)!

shrink zei

dag elsje
fijn dat je terug bezig bent. hier zit de zon ook in mijn nek te schijnen :)
dank voor je aanmoediging. ik ben enkele dagen geleden inderdaad opnieuw begonnen. alleen anders, foto's, engels en anoniem. ik wil je de link gerust doormailen..
grtz
shrink

Suske. zei

maandag zaten de terrasjes lekker vol. Nu deze morgen scijnt de zon reeds maar het vriest nog. Voor het weekend voorspellen ze hier sneeuw.
Toch nog geen lente in zicht ?

Anoniem zei

Helaas was het snel weer gedaan met het lekkere weer (weet ik dit keer uit eigen waarneming)! Maar erg gezellig, plots al die activiteit op je blogjes. Ik mis alleen nog die geweldige schoenen van 2e Paasdag op Imelsje!
Je zus

Borg zei

Ik geniet ook enorm van de zon van de afgelopen dagen. En vooral de afwezigheid van regen!