dinsdag 15 februari 2011

Voor alle duidelijkheid...De reacties op haar vorige blogje lezend, realiseerde Elsje zich met het schaamrood op de kaken dat ze aan het zeuren was. Er zijn er onder jullie die heel wat harder een nieuw lichaam nodig hebben. Mocht ze een geschikt exemplaar tegenkomen, dan zal ze dat dan ook met alle liefde doorschuiven naar bijvoorbeeld Tricky of Branwen!

7 opmerkingen:

Sylvia zei

Welnee Elsje! Af en toe lekker even zwelgen in zelfmedelijden is harstsikke nodig! (als het maar niet te vaak is, want dan stop ik met volgen ;))

Elsje zei

@Zuster_Klivia: LOL, dank je pfjoe!!!

Branwen zei

Iedereen zit wel eens niet lekker in zijn velletje. En dan zou je daar niet over mogen klagen omdat iemand anders er erger aan toe is. Welnee, zo zijn de regels niet hoor. Gooi het er maar lekker uit, das goed voor je.

GdeB zei

Elsje en zeuren? Welnee. Lekker schrijven van je voelt en denkt. Daar is een blog toch voor!

mevrouw yvonne zei

ik heb zelf een nieuw onderdeel, da's ook nog een optie ;-)

Elsje zei

@branwen @gdeb: jullie zijn schatten!

@Yvonne: da's een goed alternatief!!

elke zei

Ik denk idd niet dat Tricky en Branwen je wat gezeur (zoals je zelf zegt, maar dat vinden wij niet, hoor) misgunnen. Het mag, hoor. We hebben al eens iets wat ons scheef zit maar dat betekent daarom niet dat we niet weten dat het slechter kan. Eens goed zeuren is de helft van het genezingsproces.