donderdag 2 juni 2011

2. Mijn minst favoriete muziek

Dachten jullie nou echt dat Elsje hier haar blog gaat verpesten? Met rotmuziek? Echt niet!
Maar ja, ze is ook wel weer superbraaf...

Dilemma, dilemma!

Wat in ieder geval wel kan, is hier vertellen welk soort muziek Elsje direct afzet. Van die 200 beats per minute gabbermuziek, of, o gruwel, van die fiedeljazz. Van die hoempamuziek die op de een of andere manier onlosmakelijk verbonden is met carnaval. Van die Duitse schlagers, of palingpop. Brrr.

En de categorie Marianne Weber, Frans Bauer, Maywood. Die vind ze ook echt heel erg. Jullie zijn gewaarschuwd, dus kom vooral niet zeuren als het onderstaande over drie weken nóg in je hoofd rondzingt.

6 opmerkingen:

Terrebel zei

O, die heb ik al lang niet meer gehoord! En met goede reden...Je wordt bedankt! ;-)

Saralien zei

En bedankt! (-;

Sylvia zei

Je denkt toch zeker niet dat ik op de play-knop ga klikken? Gekkerd... wat een k*&^%$ nummer is dat zeg.

Goed gekozen. Met recht 'minst favoriet'.

elke zei

LOL. Ik dacht eigenlijk Maywood te horen met Late at night of Rio (de rest van hen kende ik niet tot ik zonet even ging kijken and I get your point) en ik dacht: zo erg kan dat toch niet zijn?
Maar je hebt gelijk: het is erg. Het is heeeeeel erg. :-D

Sonnetje zei

Gelukkig begint ie niet uit zichzelf te spelen, Sonnetje heeft er nul moeite mee om van de startknop af te blijven! Ze vindt het nummer vre-se-lijk! In tegenstelling tot haar Papa, die het vroeger erg veel draaide...

Anoniem zei

Je bent braver dan ik. Ik heb geweigerd mijn walg-plaat op mijn weblog te plaatsen. Natuurlijk wil ik er niet nog een keer zelf mee geconfronteerd worden. ;-)