zaterdag 7 maart 2009

Is er iets mis met de mol?Terwijl de laatste schade van de aanrijding van afgelopen december twee weken geleden eindelijk hersteld is, werd vandaag bekend dat er bij de C3-modellen uit 2002 en 2003 iets mis kan zijn met de voorvering.

Nu is Elsje geen autotechnicus maar dit klonk niet goed. En dus wilde ze graag meer informatie. Gek genoeg is er op de site van Citroen-Nederland niets, maar dan ook helemaal niets over te vinden. Raar. Dan maar de garage bellen. Maandag. Dan zijn er daar tenminste mensen die haar ouderwets persoonlijk te woord kunnen staan. Zodat ze weet of haar mol in de risicocategorie valt. Want nu voelt ze zich een beetje als die kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft: zoekende.

5 opmerkingen:

Ina zei

Ik las gisteren iets, maar waar? Uit 2002 en 2003, en gebroken veren, dat staat me nog bij. En als je er ooit een reparatie aan hebt gehad, dan krijg je je geld terug. Wat was mijn bron nou toch?

Anoniem zei

Het was op het nieuws dat Citro├źn 30000 auto's terugroept om de voorvering te laten nakijken. Moest denken aan de C3 van mijn mams, geen flauw idee of die uit 2002/2003 komt. Wel slecht dat het nog niet op de site staat.

Elsje zei

heb net begrepen dat het op Kassa! was. ga zo eens even uitzendinggemist raadplegen

Zeekraai zei

dat weten we donderdag pas.
van de mol...

shrink zei

jammer van je auto. maar dat van die mol, da's een van de leukste kinderboekjes die ik ken!
lachen.
grtz