vrijdag 13 maart 2009

Waarom? Daarom!Elsje is stil op deze plek. Waar ze tot voor kort in een week zo'n tien berichten postte, stopt de teller momenteel vaak bij een stuk of twee. Ondanks plenty inspiratie en ook voldoende tijd. Daarin geen belemmering voor ongehinderd bloggen.

(Plots klinkt de stem van Bert Visscher: "Maar Elsje, wat is het dan wel dat je weerhoudt van het bloggen? Vurtel, vurtel!")

Schoorvoetend moet Elsje bekennen dat ze sinds een bijna een half jaar aan het twitteren is geslagen. En dat dat sinds een maand of twee volkomen uit de hand loopt. Piepende Elsje laat per dag enkele tientallen berichtjes achter. Gedachten van zichzelf, reacties op die van andere piepers, aangevuld met onzinnig maar gezellig gewauwel met enkele vaste twittervrienden.

Sorry, lezers hier, maar jullie moeten gewoon maar mee gaan doen. Microbloggen heeft het. Of beter gezegd, "You're No One If You're Not On Twitter". Dus...


Ter geruststelling: over een poosje is het vast en zeker weer een ander hip iets dat Elsjes aandacht vangt. Of ze keert hier in volle glorie terug. Wie weet. De tijd zal het leren.

12 opmerkingen:

Terrebel zei

De walkman komt weer helemaal terug. Inclusief cassettebandjes. Met als verschil dat er een USB-aansluiting op zit zodat je MP3'tjes van de PC kunt overzetten op zo'n gave cassette. Da's mijn voorspelling.

Suske. zei

gewoon doen waar je zin in hebt Els. Doe ik ook.
Twitteren kan soms genoeg inspiratie opleveren om verder te bloggen. toch bij mij.

Ina zei

Ik brei in plaats van te schrijven. Schijnt ook heel hip te zijn :-)

Elsje zei

@terrebel: neoretro

@francky: daar hopen we dan maar op ;-)

@ina: ja, dat is al eeuwen hip, zelfs voor het woord hip werd bedacht :o)

Anoniem zei

Tja,ons zofie is ook een echte twitsteraarster...ikzelf moet me na 8h schermzitten op 't werk soms al dwingen om s'avonds nog te bloggen...laat staan twitteren...
maar alleé, veel courage en voortdoen waarmee ge bezig zijt zou'k zeggen..

Anoniem zei

Ja doei zeg Elsje, dit pik ik niet hoor. Alle bloggers zijn als idioten aan het Twitteren. Wat is daar in Godesnaam aan? Sjit man, en het zijn juist al mijn blogmaatjes die dit doen....... Ik weiger te Twitteren hoor! Ik doeniemee!

Loes zei

Verraad verraad!!!Twitteren!
Hopelijk gaat het weer over:-)
Ik dacht het al hoor, ik zat al dagen tegen die mol aan te kijken

Sjaak zei

Voor Sjaak is dat geTwitter wel handig om te weten waar Elsje zich bevindt dan wel wat ze aan het uitspoken is of hoe ze werkelijk over de zaken denkt. En ze geeft aan mij de tussenstanden van het voetbal door, omdat een Twitteraar dat doet. Hoef ik niet meer te Teleteksten...

Anoniem zei

Tien berichtjes per week kon ik ook niet bijhouden hoor, dus ik vind het prima. Hoewel ik me wel over jullie verbaas, ongelofelijk hoeveel jullie twitteren, ik probeer alles te lezen, maar Esther, Gonda, Wendelien en jij maken het me wel moeilijk ;-)! Maar je hebt wel gelijk...twitteren is cool!

elke zei

bij mij wordt ook niks gepost de laatste tijd en ik kan het niet eens op het twitteren steken, zeg... 't Is ook wat! ;-)

Elsje zei

@twis en elke: jullie hebben tenminste een leven ;-)

@blue en loes: joh, kom gewoon meedoen! piepen met die handel! :-)

@she: je moet niet alle tweets teruglezen hoor, gewoon de laatste paar. kost veel te veel tijd. gekkie :-)

@sjaak: je gaat er wel makkelijk van uit dat ik daar de waarheid schrijf over wat ik aan het doen ben... ;o))

Anoniem zei

Nog nie eens een iPhone en toch twit ook ik inmiddels ;) Maar dan alleen via de pc. Ouderwerts hè? ;)