zaterdag 12 juni 2010

Tegengeluid (2)

Elsje heeft zich op deze eerste dag van het WK voetbal kapot zitten ergeren aan die vuvuzela's. Dat voorwerpen, die zo'n poëtische naam dragen, zulke pokkenherrie maken is haast niet voor te stellen.

Een beetje tegengeluid kan daarom geen kwaad. Daarom hier een
a. oneindig veel muzikaler geluid
b. gezongen door een Nederlandse oud-voetballer
c. over Zuid-Afrika

Zeg nou zelf, kan het nog toepasselijker?Het gekke is overigens dat je aan het geluid van de vuvuzela's went: in de tweede helft van Uruguay - Frankrijk hoorde Elsje het eigenlijk niet meer... Zou een wedstrijd zonder die krengen straks onwerkelijk stil lijken?

9 opmerkingen:

mevrouw yvonne zei

hahaha, geweldig! ik was dat lied van ruud helemaal vergeten

Anoniem zei

Nooit geweten dat Ruud liedjes zingt:)

Alffen zei

Ik word er gewoon een beetje slaperig van, anderhalf uur dat monotone geluid. Geef mij maar mooie liederen en samenzang, zoals ze in Engeland doen. Maar ach, alles went he :-)

smiley zei

Ik heb de vuvuzela's nog niet gehoord, maar hoor er iedereen al over klagen. Goed dat ik het geluid hier nog heb kunnen weren! ;-)

Terrebel zei

Alles went, behalve een vent...

Ruud heeft leuke liedjes gemaakt.

Ina zei

Vandaag op de radio een mooi tegengeluid toen geopperd werd dat die vuvutoeters 'cultuur' waren: Cultuur? Die plastic dingen??

Vanavond Engeland-VS met die sintelbaan rond het veld was het nog net te harden, maar verder ben ik het meer dan met je eens: verschrikkelijk, die dingen.

*suphar*

elma zei

ik heb nog geen toeter gehoord. Gewoon een kwestie van geen football kijken. Simples.

Tricky zei

wel een heel ander tegengeluid dan het vorige hé...
ik wist niet eens wat die vuvudinges waren, tot ik er op een paar blogjes al over las... hihi, ben dus echt geen voetbalfan...

Henry ™ zei

Een van de mindere kanten van de wk in Z-Afrika! DE vuvuzela .. Jammer.