dinsdag 16 november 2010

Reuze gezellig, ma!

Een mens heeft zo van die gewoontes. Zo ook Elsje. Zo poetst ze haar tanden altijd van rechts onder naar links boven, leest ze in bed altijd een boek, altijd liggend op haar linkerzij, verlaat het huis niet zonder mobiel, sleutels en blistik en maakt op dinsdagavond na het eten een ommetje met spruit 3. Over dat laatste gaat het blogje van vanavond.

Wat was het een koude avond! Rillend liepen spruit 3 en Elsje door het lokale park. Spruit 3, die inmiddels even lang is als zijn moeder, bood Elsje zijn arm en gearmd liepen ze door. Waarbij de spruit ineens zei: "Ik wíl helemaal niet met mijn moeder wandelen. Ik wil rollebollen met een Lekkere Vriendin. Maar ik heb geen Lekkere Vriendin. Daar ben ik voor behandeld."

Lachend liepen Elsje en spruit 3 verder, zich Carla en Frank van Putten voelend...

8 opmerkingen:

elke zei

je hebt een spruit met een hoog humorgehalte, Elsje.
Zoals gewoonlijk kende ik het filmpje niet (de tijd van de nederlandse tv lijkt hier in vlaanderen voorbij) maar het is wel reuzeleuk! :-)

tijdtussendoor zei

Zalig, zowel je verhaal als het filmpje ;)

Terrebel zei

Dat kind heeft helemaal gelijk: rollebollen met een Lekkere Vriendin is vele malen leuker dan buiten rondlopen in de kou...;-)

Branwen zei

Hahahaha! Heerlijk, een kind met humor.

Sjaak zei

LOL. Goed gedaan van spruit #3
Op dit soort momenten weet je dat het effect van de clichés en eindeloze herhalingen van 'uitspraken en zinssneden' maximaal is.

Erik zei

Ik las dit vanmiddag en loop nog steeds hardop te lachen :)

Gnoe (@Graasland) zei

ROFLOL

Tradities zijn er nou eenmaal om erin te houden. Heel goed dat hij dat met de paplepel ingegoten krijgt ;)

Erik zei

Nou dan wil ik wel met je rollebollen wandelen, hoor...

#evensjaakvragen ; )