zondag 14 november 2010

Jannen

Tsja, die Jan-post maakte heel wat los. Jan-haters en -liefhebbers, ze blijken een ongeveer even groot aandeel te hebben. Een variatie op dat thema is onderwerp van het blogje van vandaag.

Een beetje fantaseren over de aantrekkelijke bekende mannen is natuurlijk allemaal leuk en aardig maar ja, een groot realiteitsgehalte hebben die dagdromen natuurlijk niet. Nou zijn er natuurlijk trucjes om de Man van je Dromen wat dichterbij te brengen. Door hem een oerhollandsche naam te geven, bijvoorbeeld Jan... Die truc werkt natuurlijk niet bij Jan Mulder, duh, maar bij de volgende lekkere exemplaren stelt Elsje zich altijd voor dat ze Jan heten. Dan worden ze gelijk een stuk bereikbaarder, niet? Sit back and enjoy the eye-candy...


En 'weet je wel, weet je niet'-Diana had al jaaaaaren geleden gelijk toen zij vond dat het 'helemaal niet over seks hoeft te gaan of dat ze d'r ding laten zien' om 'sensueel te worden' :-D.

En al lijkt dat dan om Gerald, Regi en John te gaan, het zijn allemaal Jannen hoor, geloof Elsje nou maar!

5 opmerkingen:

Branwen zei

Die mannen in de Jillz reclame heten allemaal Jan. Behalve als ze dansen. :)

Elsje zei

@branwen: LOL, ja, dat dansje is echt de ultieme afknapper. Gelukkig komen ze daarna als herboren zeemeerminnen uit dat meertje :-)

Ina zei

Nog een paar dagen, dan mag ik Jan Snape weer in mijn armen sluiten!

*butrate* LOL

Elsje zei

@Ina: ROFLOL, dat is idd precies wat ik bedoel! :-)

Anoniem zei

Als je massa's van die meest linkse Jan wilt zien moet je toch echt deze kant op komen, ja toch niet dan.....
Kus van je zus uit Dakar