dinsdag 22 januari 2008

MurphyElsje schijnt dit jaar een intieme relatie te moeten onderhouden met Mr. Murphy. En hoewel zij graag snookert, bedoelt ze niet Shaun, maar die andere Murphy, die van de gelijknamige wet.

Begon het jaar met een overlijden, gevolgd door een auto-ongeluk, vandaag stond ze met de tweede auto met een lege accu, en dat terwijl ze al laat was om naar Vredenburg te gaan voor een Erg Leuk Concert. En toen ze thuis kwam bleek haar inschrijving voor pianoles niet te zijn aangekomen, waardoor ze nu waarschijnlijk de komende 8 maanden geen pianoles heeft!

En nu gaat ze stilletjes in een hoekje zitten huilen tot Mr. Murphy besluit te verhuizen.

5 opmerkingen:

pierre du coin zei

Auw. Hopelijk heb je nu alles in één keer gehad en ben je jarenlang goed

Ina zei

Maar Benny is er nog!

Elsje zei

@ina: dat is balsam voor de ziel!
;o))

Anoniem zei

ach Elsje!
kun je nog wel lezen?

elke zei

Het grote voordeel van meneer Murphy is dat hij niet blijft. Op een goeie dag verplaatst hij zich weer naar de rijen in de supermarkt en kies jij net die andere rij waardoor je als eerste buiten bent. En vanaf die dag ben je ervan af.
Anyway: één van mijn vrijgezellen is leraar piano en muziek en componeert ook nog muziek blijkbaar (ik zal er maar op rekenen dat mijn vrijgezellige vriendinnen de reacties hier niet lezen). Ik zal hem de 16e eens vragen of hij wat les vanop afstand wil geven, mocht het niet lukken met jouw lessen. ;-)