woensdag 6 februari 2008

And do you care?Note to self: notes to self helpen niet. Nét room 101 gemist.

Elsje moest nog even deze dag van zich afschudden. Ondanks de angstige voorgevoelens was de dag best gezellig en qua inhoud redelijk goed afgestemd op het publiek.

In het middagprogramma, waar het over het informatieplan zou gaan werd het volgende fimpje getoond.Dit moest Elsje en haar collega's inspireren. Maar zij had toch vooral de neiging om als Elsje Collins ter plekke in gezang uit te barsten: Do you know, and do you care? Maar omdat dát ooit gebruikt is voor de anti-alcohol-campagne, leek dat Elsje met een borrel in het verschiet niet zo´n handige zet. Op dat moment hield zij haar mond en onderging dit alles gelaten.

Gelukkig werd de discussie op een stuk strategischer niveau gevoerd. Al met al geen verloren dag: hij hoeft niet room 101 in.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

boeiend filmpje...

Elsje zei

@anders: iets voor je joetjoep?

Ina zei

Elsje, je wordt politiek steeds correcter. Lezen er inmiddels collega's mee? ;-)

Elsje zei

@ina: het viel gewoon eens een keer mee. dat mag ook genoteerd worden, toch? anders wordt dit ook zo'n blog met alleen maar gezeik, en daar is Elsje toch veel te optimistisch van aard voor :-)

Ina zei

Tuurlijk seker wetuh!
Opluchting is ook fijn.
(Overigens verzuimde ik deze week bij een managementpresentatielunch. Alcholhol drinken onder werktijd - ammenooitniet. En wat bleek? Het waren alleen veel en lange praatjes geweest. Men had op de neus gekeken :-D )