zondag 13 april 2008

Duur maar spectaculair

Donderdagavond zijn Sjaak en Elsje naar Varekai geweest, de nieuwste show van Cirque du Soleil. Ridicuul dure kaartjes (67 € per stuk!), maar goed, dat was het meer dan waard. Want wat grandioos! Niet in woorden te vatten. Daarom hier een filmpje van youtube.Eén maar: waarom moest een gewone beker cola in de pauze nou 4.50 € kosten?

7 opmerkingen:

bl@nkie zei

We zouden al twee keer gaan maar elke keer kwam er iets vervelends tussen. Maar het schijnt zo goed te zijn die show! Mijn kans komt nog wel, ik wacht nog even geduldig af en geniet van het filmpje! ;) Fijn weekend...

Ina zei

Waar om het zo duur was? Om jou van die mooie dromen te laten dromen. http://elsjesemoties.blogspot.com/2008/04/dure-kaartjes.html

Sjaak zei

Als je dan achteraf leest dat deze show al vanaf 2002 loopt en dat Cirque du Soleil een enorme industrie is, neemt dat toch iets van de glans weg. De acts waren vrijwel allemaal weergaloos en razendknap, maar het is me allemaal iets te bedacht en bijna klinisch. De passie ontbrak een beetje, zelfs bij de slome dure-colaverkopers

pierre du coin zei

't is inderdaad wel duur. Maar je bent toch altijd vrij zeker om een goede show te zien te krijgen. Iets wat bij een concert soms helemaal niet het geval is.

elke zei

Och, het is niet alsof je een paar keer per jaar gaat kijken, hé. En voor deze keer was het zijn geld dus blijkbaar toch wel waard (buiten de cola dan)?
Hier nog een paar keer naar de kiné en ik kan dat ook... ;-) Al zo ik mij eerlijk gezegd niet zo op mijn gemak voelen in dat netje daarboven.

Jan van Coeverden zei

Sjaak plaatste een kanttekening bij mijn aderlating voor Ciske de Rat. Ik neem aan dat jullie zonder kinderen zijn gegaan?

Elsje zei

@jan: yup. twas ter ere van _ons_ eerste lustrum, niet dat van de kinderen ;-)