zaterdag 24 mei 2008

Nagenieten

Gisterenavond de oudste twee begeleid bij hun eerste popconcert. Ok, dit is onzin. Sjaak en Elsje genoten vorig jaar zo, dat ze het afscheid van de lagere school van nummer twee als smoes graag aangrepen om haar te tracteren op een concert van deze band waar zij ook erg van houdt. En nummer een kon natuurlijk niet thuisgelaten worden, die is immers allang middelbare-scholier.

Het voorprogramma was, in tegenstelling tot dat van vorig jaar, geweldig. De jonge Stevie Ann toverde een bewonderend ah! uit de kelen van Sjaak en Elsje en ook de meiden konden dit zeer wel waarderen.

En daarna was het tijd voor de hoofdact. Mensenkinderen, wat heeft-ie toch een gouden strot. De beeldkwaliteit van onze camera is niet zo best, maar in ieder geval kun je wel een indruk krijgen. Eigenlijk het enige minpuntje was de waardeloze spotlights die van achter de band bijna het hele concert in het publiek schenen, dan maakte rustig genieten van beeld en geluid nogal lastig.

Het werd erg laat, de kinderkopjes zagen grauw van vermoeidheid, maar hun stralende ogen maakte dat de opzet geheel geslaagd was.

9 opmerkingen:

elke zei

Ha! Jullie hebben nog wat anders dan Frans Bauer ook... ;-)
Mooi mooi. Had er nog nooit van gehoord.
Je staat 'er' trouwens op ondertussen. Wees welkom, ik vond het heel aangenaam om te lezen. Ik stel voor dat je eens mijn tuin slakkenvrij komt maken... :-)

(jaddon) - deze is wel grappig vind ik

Elsje zei

@elke: heb je ook naar Stevie Ann doorgeklikt, dat is ook geweldig. En als ik dan toch aan het pluggen ben, dan breng ik gelijk even Leine onder de aandacht:
http://www.leine.nl/

Elsje zei

@elke: en wat die slakken betreft: ok, mits jij voor het ijs zorgt!

tantieris zei

Stevie Ann is prachtig!

Hugo Vogel zei

Wie is deze smurf? Is dat ook Blof?

Elsje zei

@Hugo: ja, ik weet dat de muziek die jij waardeert uit een iets ander genre komt, maar om Paskal nou gelijk een smurf te noemen gaat wel wat ver hoor :-)

Hugo Vogel zei

Stevie Ann vind ik trouwens wel mooi (en Blof soms ook, maar dat heeft met mijn Zeeuwse achtergrond te maken).

Hugo Vogel zei

een verslag van het eerste optreden waar ik met mijn dochter, jou welbekend, heen ging vind je hier: http://www.altcountry.nl/brunod.html

Elsje zei

@Hugo: leuk verslagje!