vrijdag 11 mei 2007

Kadotip?!Adelheid Roosen (denkt Elsje) maakte er zelfs ooit een liedje over: moeder houdt van seks. Het liedje is een aanklacht tegen het fenomeen dat als je eenmaal een kind hebt gebaard, je van vrouw verandert in moeder. En dat het als moeder not done is om van seks te houden. Prima liedje, helemaal mee eens. Het is een liedje van alweer even geleden. In die tijd kon je alleen bij de Wehkamp een 'massagestaaf' aanschaffen, die zodanig was gefotografeerd dat Elsje lang geloofde dat dit iets was om je zere schouderspieren mee te masseren.

Sindsdien is de wereld wel wat veranderd. Over seks kan in het NSG openlijk gepraat worden. En seksspeeltjes zijn als kadootje bon ton. Inmiddels is zelfs seks door moeders bijna geaccepteerd, althans dat maakt Elsje op uit de moederdagfolder van de Kijkshop.

Maar of moederdag nou de meest logische gelegenheid is om dit soort speeltjes aan de man ehrm... vrouw te brengen? Elsje is heel benieuwd waar Sjaak en het vijftal haar mee zullen plezieren zondag. Als ze mag kiezen tussen zo'n speeltje van de Kijkshop of een tekening van de kinderen: doe haar dan het laatste maar. Dat speeltje komt wel onder iets meer privé-omstandigheden.

Naschrift: wie Elsje de tekst en uitvoerende van het liedje kan leveren, verdient haar Eeuwige Dank.

2 opmerkingen:

Ina zei

Schoudermassage? Ik zag mijn eerste in de Ter Meulen gids. Iets voor de wang, toch?

Elsje zei

Grin, ja, nu je het zegt. Kennelijk begreep ik toen al dat een wangmassage weinig om het lijf zou hebben.