dinsdag 26 augustus 2008

Uitgepierd, dus uitgezongenZozo, hèhè, poehpoeh, nounou, Elsje is na die eerste werkdag zo uitgepierd dat het vandaag ook niet komt tot dat leuke stukje dat ze in de auto componeerde over het bericht dat George Michael aankondigd heeft na komend weekend niet meer te zullen optreden. En dus alleen maar even een link naar een schitterend filmpje om van te genieten...

3 opmerkingen:

Sjaak zei

Die George. Kwam heel laat uit de kast en verdrong zijn geaardheid door overcompensatie met zijn maatje Andrew. Eenmaal over de brug vond hij ook daar regelmatig de publiciteit. Ik vond lange tijd Wham!/George Michael maar niks, met nummers als 'Careless Whisper' en 'Last Christmas' als exponenten van 'bedachte muziek' met het accent op marketing en imago.

De laatste jaren ben ik -dank zij Elsje- wel wat anders over hem gaan denken. Het album waar 'Freedom' op staat (Listen Without Prejudice) is een voortreffelijk werk dat gelukkig op onze Ipod staat. Hopelijk zal ook voor het grote publiek zijn onmiskenbaar aanwezige muzikaliteit langer blijven hangen dan zijn escapades op het liefdesvlak.

Suske. zei

George Michael is voor mij synoniem voor kitch. jammer, maar ik ken hem via de jaren 80 en zo staat het voor de rest van mijn leven in mijn geheugen geprint.

Nes zei

Ik persoonlijk vind Last Christmas een fantastisch nummer! Pure kitch, er zeker over en af en toe is dat zo zaaaaaaaaaaaaaalig!