zaterdag 16 augustus 2008

Zij die gaat springen, groet uOmdat Elsje maandag verjaart (dank alvast voor alle goede wensen ;-) ) én ze momenteel op Texel is, heeft ze van het NSG een wel heel spectaculair cadeau gekregen: een tandemsprong. Tijdens zo'n sprong ga je met een vliegtuigje naar 3 km hoogte, spring je - gekoppeld aan een instructeur - het vliegtuig uit, maakt een vrije val van ongeveer een halve minuut en als je geluk hebt :-) gaat daarna het valscherm open waarna je rustig verder naar beneden dwarrelt.

Als u na morgen niets meer van haar hoort, is deze sprong Elsjes laatste waagstukje geweest. Zij die gaat springen, groet u...

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Spooky, we lopen parallel, jij en ik. Nu mag je bij mij lezen, mijn stukje van 'donder'dag! Veel plezier, het is erg leuk!

Anoniem zei

Van schrik vergeet ik je alvast te feliciteren, en bovendien is maandag mijn dochter jarig.

Linn zei

Amai, Elsje is een avontuurlijke dame. Ik zou het niet durven.

Ina zei

Vastgekoppeld worden aan een wildvreemde. Dan ben je nog niet jarig!

Anoniem zei

Dikke proficiat met je verjaardag!

Anoniem zei

Gelukkige verjaardag. En wat een leuk idee!! Geniet van je sprong!

Anoniem zei

Wanneer was dat precies? Want ik heb zaterdag erg veel parashutesprongen in de lucht gezien op Texel. Zat jij daartussen? Als ik dit eerder gelezen had...! Of gaat het nog gebeuren?

Anoniem zei

Ha Else, late felicitaties ook van mij. Enne, je kan ook boven Hilversum springen bijna iedere weekend. 22 jaar geleden had ik een tijdelijke verslaving en zat iedere weekend op het juiste weer te wachten om weer uit dat vliegtuigje te mogen springen. En iedere keer weer dacht ik in het vliegtuig, waarom doe ik dit mezelf AAn...? Maar iedere keer als ik weer op de grond was kon ik niet snel genoeg me in laten schrijven voor de volgende sprong. Dus, pas op! Het blijft niet altijd bij één keer... (Trouwens, dat aan een vreemde man vastsjorren lijkt me pas echt eng! ;-)

Elsje zei

He, Elm@, da's goed om te weten!!
[PS ben jij niet komend weekend jarig???? ik ben de tel een beetje kwijt vrees ik...]