donderdag 13 mei 2010

Echte Liefde

Na weken van prettig positieve spanning, waarin ze telkens dromerig zijn foto bekeek, was het gisteren zover: Elsje mocht hem eindelijk in levenden lijve ontmoeten. Leek hij op de foto slank gebouwd, in het echt is hij zo mogelijk nog slanker, je gelooft je ogen niet. Slank maar waanzinnig krachtig. En met van die lichtjes in z'n ogen waar Elsje heel erg blij van wordt. Dat dit Elsjes nieuwste Echte-Liefde-In-Wording is, is na de eerste minuten al duidelijk. De hele dag streelt ze zachtjes zijn gladde vel. Ook de kinderen zijn erg van hem onder de indruk.

Voor diegenen onder jullie die nu de neiging hebben direct naar het blog van Sjaak surfen om hem een hart onder de riem te steken omdat ze denken dat er in het leven van Elsje maar een Echte Liefde kan zijn, kunnen gerust achterover leunen. Elsjes hart is groot, zo groot, daar kan altijd nog wel meer liefde uit geput worden.

Graag wil Elsje jullie betrekken bij haar liefdesleven. Daarom hierbij de foto waarop ze verliefd werd en die ze koesterde tot ze hem in het echt ontmoette. Hebben jullie ook wat om bij weg te dromen. En misschien zelf actief naar op zoek te gaan...

5 opmerkingen:

Zeekraai zei

zie je wel...

Ina zei

Wat is het??

Elsje zei

@ina: het is de nieuwe MacBookPro, 15"... http://www.apple.com/nl/macbookpro/
mooi he? :-)

GdeB zei

pure processor power en elegantie. daar kan niemand tegenop.

Ina zei

@elsje: ik heb wel iets met gadgets, maar niet met deze, geloof ik ...
Gelukkig maar, al die gedeelde liefdes: jakkes.
*aurepses*