donderdag 27 mei 2010

VerhuizenDe afgelopen weken stonden bij Elsje op het werk in het teken van een verhuizing: verschillende vestigingen van de organisatie waarvoor Elsje werkt, worden samengevoegd in een nieuw pand.

En dus moest ze vandaag afscheid nemen van haar eigen plekkie. Dat plekkie op die knusse zolderverdieping van het gebouw, met daardoor zulk fijn uitzicht over de daken van de Haagse binnenstad. En hoewel Elsje maar 9 maanden op die kamer zat, zal ze het toch wel missen. Maar ach, zo'n kamer met een wand verhuisdozen is niet de prettigste werkplek die je je kunt voorstellen.

Het goede nieuws is dat ze door de verhuizing vanaf komende maandag normaal gesproken op de fiets naar kantoor kan in plaats van met de auto of het openbaar veevervoer. En daar verheugt ze zich enorm op. Op dat uitslapen elke ochtend.

9 opmerkingen:

Zeekraai zei

terug naar 030 ?
Verhuisd dat hele departement dan uit Den Haag ?

Elsje zei

@Anders: nee hoor, alleen het onderdeel waar ik werk. Lief van ze he? ;-)

GdeB zei

Heerlijk uitslapen en dan om de hoek werken. Als je werkplek maar net zo mooi is als in het haagse met fijn uitzicht en zo.

Elsje zei

@GdeB helaas, ik kijk uit op een benzinestation...

elke zei

wow, dat is geweldig nieuws toch! Ik kan ook met mijn fiets en binnen anderhalf jaar zelfs te voet. Als dat geen luxe is!

Elsje zei

@elke: te voet, dat gaat te ver hoor, dan moet je nodig verhuizen om voldoende (mentale) afstand tot je werk te houden. Of van baan verwisselen natuurlijk he? ;-)

Ina zei

"normaal gesproken". Ahum, een fikse indekking tegen het nemen van de auto :-) ?

Elsje zei

@ina: betrapt... damn :-)

elke zei

Wij wonen in België, hé, Elsje. Dat is een mini-landje, hoor ;-)

Ik heb geen probleem met mentale afstand tot mijn werk, no worries. Te voet is heel goed voor mij ;-)