zondag 6 juli 2008

Wimbledon (5)Linn attendeerde Elsje zojuist op haar voorkeur voor het vrouwentennis, niet wetende dat er al een blogje klaar stond voor na de vierde set over juist dit onderwerp.

Elsje heeft namelijk ook lange tijd de voorkeur gegeven aan het vrouwentennis. Dat werd veroorzaakt door het hogere technische niveau van het vrouwentennis, daar waar het bij de heren toch veelal degene met de meeste power is die wint. Prachtige wedstrijden met Gabriela Sabatina, Arantxa Sanchez, Martina Navratilova of Dito Hingis, Steffi Graf en Monica Seles (al was die ook vreselijk om naar te kijken door haar gehijg).

Met de opkomst van de zusjes Williams echter is ook het vrouwentennis een krachtsport geworden. En als het dan daar toch op aankomt, kijkt Elsje hetero-oog liever naar mannen dan naar vrouwen...
(De vierde set gaat na een zinderende tiebreak naar Federer, waarmee we nu een de vijfde set gaan zien. Spannend!!)

1 opmerking:

Evelien zei

Mochie, mijn reactie kwam dus als geroepen. ;)

Mijn - overigens ook hetero - oog verkiest toch het vrouwentennis. Vraag me echter niet waarom want ik heb er geen verklaring voor. Het duurt ook wel minder lang. Misschien zit dat er wel voor iets tussen.