vrijdag 28 maart 2008

Elsje de boekenwurmVroeger keek Elsje graag naar Elsa de leeuwin. Het was in de tijd dat zij met haar zussen hele episodes uit allerlei series naspeelde, zo ook deze serie. Bij het naspelen was Elsje natuurlijk altijd deze tamme leeuwin.

Later ging zij meer op een ander dier lijken: de boekenwurm: hele weekenden en vakanties werden met de neus in de boeken doorgebracht. En dat doet ze nog steeds het allerliefste. Daarom is ze ook actief lid van de boekgrrls. Bij de boekgrrls wordt altijd druk gediscussieerd over alles wat er te lezen valt. Een deel van die discussies komt op de site terecht. Elsje levert daar regelmatig bijdragen aan.

Maar toch mist ze wat, want van niet alle door haar gelezen boeken komt haar verslagje op de site. Dat is natuurlijk maar goed ook, anders zou het misschien een Elsje-site worden in plaats van een boekgrrls-site.

Om het gat te kunnen dichten is Elsje dus maar een leesblog begonnen. En gisteren heeft ze hier de leesverslagen van zo goed als alle boeken die ze het afgelopen jaar las opgezet.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw! Else, wat een activiteit! ik ben (echt) onder de indruk!

Elsje zei

@jonna: wat een weekje vakantie al niet oplevert!

Ina zei

Dat ziet er leuk uit. 'k Hoop voor je dat je het langer volhoudt dan ik. Mijn leesblog staat al een jaar op non-actief :-(

Elsje zei

@ina: ach, zolang je maar leest!

elke zei

Mijn god.
*bewondering*

Anoniem zei

Tjeemig, wat is die Elsje weer actief op het wereld wijde web !
chatten, bloggen, kwebbelen...
Lijdt Sjaak daar niet onder ?

Elsje zei

@anders: elsje had een weekje vrij, Sjaak moest werken, dus...