zaterdag 15 maart 2008

Wat is er toch mis met... (6)Al jarenlang voert Elsje een verbeten strijd tegen ongewenste reclameboodschappen. De algemeen aangerade middelen heeft ze ruimschoots ingezet. Zo heeft ze een NEE-sticker op de brievenbus, hebben Sjaak en zij zich aangemeld bij het infofilter en stuurt Elsje geadresseerd reclamedrukwerk ongeopend retour aan de afzender met daarop het (in het begin vriendelijke maar alleng venijniger geformuleerde) verzoek om 'dit adres te wissen uit uw databases'.

Ondanks deze inspanningen moet Elsje constateren dat de reclamemakers haar toch weer weten te vinden. De jongens en meiden die langs de deur komen negeren in toenemende mate de NEE-sticker en kijken vervolgens zeer verbaasd als Elsje ze achterna speert om ze het corpus delictum in de hand te drukken. Ook wordt Huize Hengeveld de laatste tijd opvallend vaker gebeld door afgeschermde telefoonnummers: de telemarketingbranche heeft hun telefoonnummer weer weten los te peuteren. Tot slot is ook dit blog niet meer veilig voor de digitale reclamemakerij. Daarom voelt Elsje zich genoodzaakt de woordverificatie weer in te schakelen. Jammer!

Aan alle digitale en papieren spammers de volgende boodschap: HOU OP!!!! Elsje zal met niet aflatende ijver de strijd tegen jullie blijven voeren. En ze huldigt daarbij het spreekwoord 'in oorlog en liefde zijn alle middelen geoorloofd'. U bent gewaarschuwd.

6 opmerkingen:

Ina zei

Kom je nog naar mijn concert morgen? Het begint om twee uur en er zijn nog kaartjes. We zullen missen als u niet komt elsje !

Sjaak zei

Elsje mag ik u wijzen op onze service die al u ongewenste comments op uw blog verwijdert. Ik mag u dit aanbieden voor slechts €4,95 per maand en de eerste twee maanden betaalt u helemaal niets.

Elsje zei

LOL, pas maar op allebei want anders zullen jullie de Zoete Wraak van Elsje te verduren krijgen!

@ina: je gelooft het nooit maar ik ga morgen zelf een stukkie passie zingen (Mattheus voor beginners :-) )

elke zei

sta mij toe hier eventjes reclame te maken voor België...

Anoniem zei

Eergisteren belde er iemand op mijn mobiel over tv-kijken op je mobiel. Absoluut niet! Reageerde ik voor hij verder kon praten. Dat is niets voor mij! Maar het is gratis...probeerde hij nog, maar hij moest ook wel lachen want ik was erg stellig in het weigeren.

Anoniem zei

Er schijnt zélfs 'n sticker te zijn met 'Alleen in het weekend', voor mensen die alleen 's weekends reclamefoldertjes willen...

maar die woordverificatie blijft kut: uelfzkctx (ongelogen).