maandag 9 juni 2008

Bling blingDe grens tussen wat vrouwelijk en mannelijk is vervaagt op sommige gebieden. Werd je vroeger door je vent wat wazig aangekeken als je hem vroeg bodylotion mee te nemen, tegenwoordig staan hele winkelschappen vol met huidverzorgingsproducten speciaal voor hem.

Ook is het heel normaal dat een man zich tooit met allerhande sieraden als piercings, oorbellen, kettingen, armbanden en ook zag Elsje al een enkeling met een enkelbandje. Maar de crocs die ze van de week in de trein zag aan de voeten van het kleine jongetje Diego, sloegen wel alles. Elk van de gaatjes in dit toch al enigszins ridicule schoeisel was versierd. Een beetje rondsurfend bleek dat dit versieren een echte hype is, en dat versieringen voor je crocs zelfs een naam blijken te hebben: jibbitz. Het moet niet gekker worden!

7 opmerkingen:

Linn zei

Ik vind dat wel schattig voor kinderen. Maar dan ook enkel voor kinderen. ;)

Ina zei

Heb je gevraagd of je een foto mocht nemen of heb je stiekem geschoten vanonder de Sp!ts vandaan?

Elsje zei

@ina: ik had mijn telefoontje al in de hand maar durfde niet zo goed. Gelukkig zag ik op internet een plaatje van crocs die _bijna_ hetzelfde versierd waren.

pierre du coin zei

volgens mij zou hij heel erg trots geweest zijn als je een foto van hem had genomen!

elke zei

Ik vind dat voor kinderen ook wel leuk. Al hebben de mijne dit niet.

Anoniem zei

Ik blijf het een belachelijke trend vinden:-)

Elsje zei

@ allen: nou weet ik waarom ik ze zo lelijk vind, die crocs dan he? ze lijken gewoon sprekend op operatieklompen! ook met van die gaatjes erin (zodat het bloed er makkelijk uitstroomt, stelde ik me altijd voor). en die associatie laat zich niet verdoezelen met blingbling, ben ik bang...