dinsdag 30 december 2008

Missing link

Het is kerstvakantie en dus de tijd voor het maken van puzzels. Grote puzzels, het liefst nog moeilijk ook. Deze vakantie bedachten we de puzzel die de jongste voor haar verjaardag gekregen had te gaan maken. Een kitten in een spijkerjasje: veel blauw, grijs, donkerbruin en zwart.

Na veel puffen en zweten was eindelijk de rand gelegd. Puffen en zweten want: er zat een randstukje dubbel in de doos! Voordat je zoiets doorhebt... (*zucht*) En toen was de ellende nog niet gedaan want natuurlijk klopte het totaal aantal stukjes wel en dus... juist. Een ander stukje ontbrak! (*dubbele zucht*)

Gelukkig is de jongste een kordate tante en dus klom zij in de pen. Elsje moest assisteren door het bewijsmateriaal fotografisch vast te leggen.

Hierbij het resultaat. Mocht ze reactie krijgen dan zal ik daar hier gewag van doen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hehe, geweldig. Mooie puzzel trouwens. En inderdaad spijtig van dat ene stukje.
Ik zoek binnenkort zelf ook nog eens te gaan puzzelen. Het is lang geleden en ik heb dat altijd leuk gevonden. Er staat al een tafel voor klaar. Nu nog eens de tijd ervoor vinden. :-)

Ina zei

Wat een poepieschete dochter heb je toch! Ik reken op een hartverwarmende reactie van de firma ravensburger.

*pollywol*

Anoniem zei

Oei, drama op de vierkante milimeter. Succes!

elke zei

ojee, zouden ze dat nog kunnen nasturen? Of zouden ze van de omgekeerde versie ook al een brief gekregen hebben? Dàt zou dé oplossing zijn.
Ik heb hier ook puzzels liggen. In één van die dozen die hier staan. Vind dat terug zeg...

Anoniem zei

Ze krijgt gegarandeerd een complete, nieuwe puzzlepoes in spijkerjasje !