zondag 25 januari 2009

Eerst maar eens leren spellenAan: Elsje
Van: Uw ziektekostenverzekeraar

Geachte mevrouw,

Vanaf de maand januari 2009 zal de incasso van uw ziektekostenverzekering rechtstreeks door ons verzorgt worden. Hierdoor ontvangt u geen acceptgirokaarten meer van uw verzekeringsadviseur, maar van ons. Bijgaand sturen wij u de acceptgirokaart toe van de maand januari 2009. De betaling hiervan zien wij graag van u tegemoet.

Hoogachtend,
Zorverzekeraar XXX
Cliëntbeheer


Aan: Mijn ziektekostenverzekeraar
Van: Elsje

Geachte mevrouw, mijnheer,

Aangezien ik allergisch voor spelfouten ben, heeft uw brief mij een hoeveelheid pukkeltjes bezorgd waar een aardbei jaloers op zou worden. Ingesloten vindt u dan ook een declaratie voor de antihistaminica die ik in moest nemen om de gevolgen van die allergische reactie weer enigszins aan te kunnen. De betaling van deze declaratie zie ik graag van u tegemoet.

Vriendelijke groet,
Elsje.

6 opmerkingen:

Tricky zei

hahaha, gij zijt me d'r wel eentje hoor! maar ik zou me er ook aan storen... hoewel ik de relativiteit van spelfouten intussen wel heb leren inzien eigenlijk...

Anoniem zei

declarie ?

Suske. zei

ik ben geen goeie speller, dat weet je reeds Elsje, maar dt-fouten, die doen mij altijd pijn aan de ogen.

Elsje zei

@Anders: o jee, o jee, zul je altijd zien... bloos. snel aangepast. ik hoop dat ik jou niet ook pukkels heb bezorgd!

Ina zei

Goed gezegt!

Branwen zei

Een goede vriend van mij kreeg eens een neanderthaler brief van zijn kinderen. Met zoveel mogelijk spel-, en steilvauten die ze maar konden verzinnen (omdat hij er altijd zo over miepte en niets zei over de inhoud van de briefjes) Maarja, dat was niet van een officiële instantie.
Trouwens ook een beetje zijn eigen schuld, had hij ze maar op moeten voeden. :)