vrijdag 16 januari 2009

Ziek-teevee

De afgelopen dagen bracht Elsje afwisselend door in bed of onder een dekentje op de bank. Haar bezigheden bestonden vooral uit slapen, neusspray of pijnstillers toedienen, en tv-kijken. Wat op zo'n moment echt heerlijk is, mits het niet teveel concentratie vergt. Gelukkig was er snooker en tennis: sporten die je rustig binnen kunt laten komen, en kon Elsje haar hart ophalen aan oude series.

Zoals de onderstaande aflevering van Are you being served?. Nog even heerlijk als vroeger!


Of Knight Rider, waarin de immer sympathieke Michael Knight met zijn supersonische auto (Kitt) het kwaad in de wereld bestrijdt.

En wat dacht je van Little House on the Prairie, met het schatje Laura Ingalls en de heerlijk gemene Nelly. Deze mierzoete serie werd losjes gebaseerd op de absoluut niet mierzoete boeken van Laura Ingalls zelf, die Elsje als kind verslond. Maar dat is een gegeven dat een andere keer maar eens uitgewerkt moet worden.

Come to think of it, ineens valt Elsje een opvallende gelijkenis tussen Michael Knight en Charles Ingalls op!

Gelukkig kon ze vanaf een bepaald moment ook weer wat lezen (zie dit en dit) want je wordt toch wel een beetje gaar van al dat tv-kijken...

4 opmerkingen:

Suske. zei

oei, mijn keel begint al, ik moet hoesten en zal veel moeten rusten volgende week. Alleen jammer dat mijn dokter dit niet gaat geloven want ik krijg zin om die dingen ook te zien.

shrink zei

de griep is in 't land, en dus waarschijnlijk ook in nederland...
verzorg je goed en word gauw beter.
grtz

Anoniem zei

pure nostalgie ... maar toch leuk. Die ouwe series op tv.

Elsje zei

zo, ik heb vanmorgen besloten dat ik beter ben. ik was het ziek zijn meer dan zat.

@francky: zo te lezen heb ik jouw gezin aangestoken ipv jouzelf. sorry ;-)