zondag 8 februari 2009

De vier

Elke schoof dus dat stokje de grens over. Een stokje waar Elsje moeite mee heeft want de opdracht luidt: publiceer de vierde foto uit de vierde fotomap op je computer. En de vierde map heeft ze niet eens, laat staan dat ze de vierde foto daaruit zou kunnen publiceren. Een ingewikkeld verhaal zit daar niet achter hoor, de foto's staan op een andere computer. Maar nu heeft Elsje wel een ander ideetje, ze heeft een foto met de naam Afb004 van haar mobieltje geplukt. En voila!Een foto met mooie herinneringen. Alweer bijna vier jaar geleden gemaakt in een van de mooiste voetbalstadions van Spanje. Daar was Elsje met de oudste spruit, om te vieren dat die naar de middelbare school ging. Of zij dan wel Elsje de desbetreffende foto gemaakt heeft, weet Elsje niet meer.

Er zit trouwens nóg een foto met de titel Afb004 op de mobiel, op het 'geheugenschijfje' dat in het mobieltje zit. Dat is dan weer deze:Die foto is gemaakt in Ecomare, afgelopen zomer, tijdens de totaal verregende vakantie op Texel. Het stelt trouwens Elsje voor, leuk dat dit Elsje de foto van dat Elsje nog eens gebruiken kan.

8 opmerkingen:

elma zei

Even een reactie van een niet (echt) bloggende lezer - eh, ik vind die 'stokjes' altijd ontzettend saai en nutteloos. Niet dat ik jullie de lol wil ontnemen natuurlijk. Maar ik dacht dat de meeste bloggers feedback interessant vonden. Als mensen alleen maar reageren op wat ze leuk/interessant vinden is dit niet volledig. (Wat een zeurpiet zeg! ;-o)

Elsje zei

@Elma: mag hoor, no problem (Elsje is zooooo ruimdenkend :-) ). ik hoop voor jou dat je degene die er lol in hebben nooit de kost hoeft te geven ;-)

elma zei

Ik hoop het ook, want je breekt bijna je nek over al die gevallen stokjes in blogland! ;-) Ik beperk mijn stokwerpende activiteiten liever tot mijn hondwandelingen.

Elsje zei

@Elma: regelmatig een fikkie stoken wil ook helpen en jou kennende houd je daar ook van!

Elsje zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
elke zei

Wat is er mis met 'houd je', Elsje? (zoek je, mag je, ...)

Merci voor het oprapen van de stok, ik vond het mooi opgelost! ;-)

elma zei

'Je houdt' maar 'houd je'. Toch? Jeetje, hoe moet ik als domme buitenlander het ooit onthouden als jij me hiero in de war maakt? Je loopt. Loop je mee? Ja, zo heb ik het ooit geleerd in het buurthuis met mijn mede allochtonen. Denk ik...

Elsje zei

Nou, Elm@, je behoedt me voor een akelige misser... wat nou domme buitenlander!