vrijdag 10 december 2010

Dertig dagen-challenge (10)De tiende opdracht van de dertig dagen-challenge is 'mijn outfit van vandaag'. Tjsa... lekker interessant (NOT). Maar goed, je bent een Braaf Elsje of niet, dus voilà, let me present you with today's outfit.

[presentatiemodus aan]
Voor u ziet u ons model van de dag, Elsje. Zij draagt een t-shirt met 3/4 mouwen (cerise), een knielang gebreid vest met een megaveiligheisspeldsluiting (antraciet), een pantalon (antraciet), sokken (paars, in het kader van antihomodiscriminatiedag (Elsje blijkt geen paarse winterkleding te hebben, dus dan maar paarse sokken)) en Spaanse sloffen (oudroze).

Straks gaan over de sokken nog wandelsokken en wandelschoenen, gaan sjaal (antraciet), handschoenen (zwart), voorhoofdenorenwarmhoudbandje (rood) en winterjas (donkerblauw) aan, want dan gaat Elsje buitenlucht opsnuiven. En warmte gaat 100 % zeker weten voor modieuze looks.
[presentatiemodus uit]

Zo. Tevreden? Snel door naar de opdracht van morgen, die is stúkken leuker!

6 opmerkingen:

Zeekraai zei

had je 'r niks onder aan dan ?

Elsje zei

@Anders: dat is voor jou een vraag en voor mij een weet... ;-)

Branwen zei

Wandelsokken zijn echt diggitybomb deze winter! ;)

Zeekraai zei

tss...
ik vraag Sjaak wel even.

*eSThER* zei

Ja, erg flauw dat je je lingerie niet beschrijft..of is dat een andere dagopdracht ;)?

Branwen zei

Hmm, ik heb mijn lingerie ook niet beschreven. Wel goed plan van van *eSThER* om dat te bewaren voor een andere x. Dat maar doen denk ik.