dinsdag 14 december 2010

Dertig dagen-challenge (14)Een hele leuke opdracht voor het blogje van vandaag: mijn hobby's.

Naast het Grote Gezin en de Baan heeft Elsje nog plenty tijd voor heel wat bezigheden. Naast het virtuele leven leven op haar blogs, twitter, facebook en yammer, jullie natuurlijk bekend, leest ze heel graag fijne romans, pingelt ze het nodige op de piano en kijkt ze 's avonds laat altijd naar een late-avond-detective die her en der op tv worden uitgezonden (favoriet: Law and Order: Special Victims Unit). Sowieso is ze lichtelijk serie-verslaafd. Dat doet haar eraan denken dat er binnenkort nog eens een blogje aan Life on Mars gewijd moet worden... Daarnaast heeft ze, ook al is ze inmiddels door tijdgebrek gestopt met studeren, een Groot Zwak voor Spaanse zaken. Maar dat terzijde. Met haar vriendinnen van de wandelgrrls wandelt ze graag door heel Nederland. Tot slot mag Elsjes liefde voor schoenen hier natuurlijk niet onvermeld blijven.

Het liefst beleeft ze al deze hobby's met haar vrienden, want Elsje is een echt gezelschapsdier. Je kunt haar niet erger straffen dan haar een week in haar uppie op een onbewoond eiland te zetten. Brrr. Dus misschien moeten vrienden in het algemeen ook wel tot haar hobby's gerekend worden?

Uiteraard zijn er plenty hobby's die Elsje (weer) zou willen gaan opnemen. Zingen bijvoorbeeld, of fotograferen, kalligraferen. En nog zesendertig andere dingen... want Elsje is en blijft een dame met zeer brede belangstelling!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ongelooflijk! Hoe pers je al die bezigheden in vredesnaam in 24 uur?

tijdtussendoor zei

We hebben toch wel wat gemeen ;)
Fijn!

*eSThER* zei

Gaan we een keer samen een dagje fotograferen? #nogmeer

Margogogo zei

En dan zeggen dat je't altijd te druk-druk-druk hebt, nietwaar? :-)

Elsje zei

@Ram1955: gelukkig bestaat mijn dag uit 36 uur ;-)
@tijdtussendoor: het wandelen bedoel je neem ik aan? Daarin ben ik by far niet zo fanatiek als jij hoor...
@*eSThER*: dan moet ik wel een camera zien te scoren, want nu heb ik alleen mijn #aaifoon :-D
@Margogogo: nee joh, maar wel dat ik tijd tekort kom ;o)

elke zei

kalligraferen, juist. Moet ik ook dringend weer eens doen (vooraleer ik het verleer)