zondag 15 oktober 2006

Honderd procent Elsje (2)Testjes, testjes: Elsje is er dol op. Of het nu over vriendschappen en relaties (in bijvoorbeeld Viva), over ouderschap (in opvoedbladen als J/M) of over je rijgedrag (natuurlijk elke maand in de Kampioen) gaat: schotel Elsje een meerkeuzetestje voor en ze lepelt haar type zo voor je op. En vandaag de dag geeft internet toegang tot een enorme hoeveelheid aan do-this-at-home testjes. Voor een Elsje een paradijs dus. Een 'Sex and the city'-testje een paar maanden geleden leverde dit resultaat op en later leverde een culinair testje dit op. Geen slechte combinatie, toch?

Momenteel is Elsje bezig zich voor haar nieuwe baan voor te bereiden op een heuse teambuildingssessie. En daarbij horen natuurlijk weer de nodige testjes. Reden genoeg om zich lekker te voelen voor Elsje.

Bij haar op het werk worden teams samengesteld op basis van de Belbin Teamrollen. Dit met het oog op complementariteit van teamrollen zodat zo effectief mogelijk gewerkt kan worden.

En dus vulde Elsje een hele zooi aan vragenlijsten in. Daaruit blijkt Elsje 50 % brononderzoeker, 40 % groepswerker en 10 % vormer te zijn. Bij elkaar gelukkig alweer 100 % Elsje.

Maar ja, daarnaast bleek zij ook nog een loslopend of stuiterend brein. Hoeveel procent extra Elsje dat oplevert is haar niet bekend. Hoe dan ook, dat verklaart kennelijk waarom zij voor sommigen kennelijk soms iets teveel Elsje kan zijn...

Als je jezelf wilt testen, kan dat trouwens hier.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjaak wil wel testen maar komt er niet met het linkje...

Elsje zei

Sjaak had gelijk, bij het vorige linkje kon je niet online testen. Bij het nieuwe linkje moet het wel lukken!

Anoniem zei

Coef is een vormgever,plant en brononderzoeker aldus de belangrijkste scores in de test. Dus geen voorzitter, groepswerker of afmaker. Sjaak wist het al.