donderdag 15 februari 2007

Scherpe blik


Elsje ondergaat zometeen een kleine chirurgische ingreep, LASIK geheten, die haar een scherpe blik moet bezorgen. Wellicht levert dat dan ook tegelijkertijd een wat scherpere pen op, want de laatste weken is het naadje met het bloggen. We zullen zien.

6 opmerkingen:

Ina zei

Spannend! Dat zou wat zijn zeg, bril- en lensloos door het leven. Vooral voor mensen met (best wel) slechte ogen lijkt het me een uitkomst. Succes. Wanneer gaat het gebeuren? En dan weken als BN'er met een zonnebril?

Sjaak zei

Voor de liefhebbers die willen weten hoe het is afgelopen verwijs ik even naar Sjaak zelf:
http://coppicoppi.blogspot.com/2007/02/haal-heino-in-huis.html

Binnenkort is Elsje zelf weer in beeld.

Elsje zei

PS. Ik zie haarscherp met links, rechts is nog wat wazig. Pijn is weg, alleen nog wat droge ogen. En nu maar hopen dat links zo scherp blijft en rechts nog wat scherper dan is Elsje klaar met visuele hulpmiddelen (tot de leesbril dan tenminste)

Anoniem zei

O, het lijkt mij zo eng!
Maar we zullen wel horen hoe het was, bij gelegenheid.

Anoniem zei

Hoi mamselpamperluieroogleezuhraar ^^
Hoe zjaat het er nu mee? Al weer wat beterzinszckyludovicidosiomomo? Whoehaha ik ben echt in een verschikkelokische bui. "Ik begreep niet wat ze wóóúúú!". Freek de Jonge leeft voort in mijn commentjemamselpamperluieroogleezuhraar. Zekzie hoor. ^^. Whoehaha dit gaat eigenlijk helemááál nergens over. Maar dat maakt niet uit. Toch? Dit slaat éécht nergens op. Haha =D. "Toen ik bijna drieënzestig was". Freek de Jonge. Alweer. Mamselpamperluieroogleezuhraar nu ga ik wel weer stoppen want nu moet ik naar bed. Jammer maar helaas. Pindakaas. Maar dat lust je toch ni et. Whoehaha.
I lav joe. Verrie matsj. Doei.(L).
Groetjes van:
Miekelopiepielootjemiesjemiepjemiekjemietjemier.

Elsje zei

@langenaamM
Ikkieniesnappie