maandag 31 maart 2008

Voorbij met die spielereiNa een vrij weekje waarin Elsje lekker kon bloggen, chatten, pianospelen, boekies lezen, zich groen en geel ergeren aan Whirlpool, naar de film en een keer zonder tijdsdruk met de kat naar de dierenart kon, de tuin grondig onder handen nam en ook nog tijd had om een tweede blog te beginnen, was vandaag de pret voorbij.

En oef, wat was het vroeg vanmorgen. Elsjes bioritme is nog niet gewend aan de zomertijd. Door de plensregen reed ze naar het Noorden. Een diepe zucht ontsnapte haar mond bij aankomst. Was het nog resterende spanning van het autorijden in slecht weer? Of zag ze op tegen wat komen ging die dag?

Godzijdank bleek de mail die zich had opgehoopt geen oningeschat werk op te leveren, het zonnetje scheen en er was zowaar tijd voor een ommetje tussen de middag, waarbij de narcissen haar vrolijk gedag zeiden.

Slechts een gedachte baart Elsje nu nog zorgen. Lekker hoor, zo'n weekje vrij, maar waar gaat ze nu de tijd vandaan halen om al die hervonden of nieuwe hobby's in te beoefenen?

3 opmerkingen:

Ina zei

Waar wacht je nog op? Stoppen met die baan, acuut!

elke zei

Ik zou nog even wachten tot die 7 sessies geweest zijn. ;-)

Anoniem zei

Dochter, op 't zien van van de foto op jouw blogje:
"ach... wat 'n schattepopje !"