woensdag 5 november 2008

Zijn wij nou zo briljant of zijn zij zo dom?Vandaag het concept-eindproduct van een intensief project opgeleverd voor de grote bazen. Elsje en haar collega-projectgroepleden hadden er tegenop gezien: hoe zou het vallen? Want hiermee moest de basis gelegd worden voor een reorganisatie die deze groep bazen tot ongeveer de helft zou moeten terugbrengen.

De ontvangst die hun plan kreeg was echter zo lovend dat het bijna beangstigend was. Slecht op enkele details werd de projectgroep gevraagd de boel te verduidelijken of iets aan te passen.

Eerlijk gezegd viel het de projectgroep een beetje tegen. De vraag die zij elkaar na afloop stelden was: "Moeten we elkaar nu feliciteren? Zijn wij nou zo briljant of zijn zij zo dom dat ze niet doorhebben dat er nog plenty zaken maar half uitgewerkt zijn?"

Voor nu houdt Elsje het op een geslaagde presentatie. De komende weken zal blijken of ze het echt zo goed vonden of dat ze gewoon snel naar de borrel wilden. En die gaat ze zelf ook maar nemen.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Schol!

Branwen zei

Sláinte

Ina zei

Of dat de bazen nu gelegitmeerd beslissingen kunnen nemen die ze niet zelf verzonnen hebben ... ach nee, laten we niet cynisch worden. Het is nog geen zeven uur 's ochtends, ik blijf nog even droog staan ;-)

Elsje zei

@tijdtussendoor en branwen. Dank, ook zo: chinchin!
@ina: tsja, dat zou kunnen... zou wel erg laf zijn :-\