dinsdag 18 juli 2006

Adieu Marion


De foto is gemaakt door boekgrrl Bernique

Marion is dood. Boekgrrl van het eerste uur. Motor van de laatste jaren achter de boekgrrls-lijsten, de maakster van de DomPics en een van de vriendelijkste vrouwen die Elsje gekend heeft. Ze is vanavond om half acht bezweken aan kanker.

Rust zacht, Marion.

Ik ben blij voor jou dat je strijd ten einde is. Wat zullen we je missen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedemorgen Else,

Wat een mooie In Memoriam heb je gemaakt. Ik vind het zelf ook een mooie foto, en extra leuk dat jullie er samen op staan.
Marion heb ik, zijnde boekgrrl, 'maar' een jaar of zes gekend, maar ze was echt iemand die ik ga missen in mijn leven.
Ik heb ook de links genomen naar haar homepage en nu haar kat(ten) en mooie tuintje gezien, haar ontwikkeling 'into a 56 year old spinster' gevolgd, en nog eens een aantal prachtige foto's bekeken. Werk, computer, fotografie, tuin, in al deze zaken heeft ze iets belangwekkends nagelaten, in mijn ogen. Echt een prestatie! Ik hoop heel erg dat haar familie in staat zal zijn om het te bewaren, op een nog voor belangstellenden toegankelijke wijze.
Nu hoor ik mijn kleinzoon roepen boven! Merlijn is door de warmte slecht ingeslapen, maar heeft nu gelukkig lang doorgeslapen. Ik moet naar hem toe. Het leven gaat door.

Bernique

Anoniem zei

Ze was een motor achter zoveel. Ik zal de website van de tuingrrls in ere houden (op haar verzoek). Een echt gemis. Zo lief en altijd zo behulpzaam. Nooit klopte ik vergeefs bij haar aan.

Hippo zei

En kenmerkend Marion: ze begreep echt niet waarom al die kaarten kwamen, en al die mensen, en al die bloemen... Dat zou wel ophouden voorspelde ze, maar nee, het hield niet op. Gewoon omdat ze het verdiende.