zondag 1 oktober 2006

Bij de beesten afSjaak en Elsje hebben zo vreselijk hard gewerkt dit weekend, het was gewoon bij de beesten af. Studeerkamer leeggemaakt, veeeel planken opgehangen, de laatste verhuisdozen uitgepakt, op de nieuwe planken uitgestald en de studeerkamer opnieuw ingericht. En passent ook de slaapkamer opnieuw ingericht en ach, toen we toch bezig waren, gelijk maar het opberghok uitgerust met een nieuwe kast, en de spullen die niet weg moeten, netjes in dozen gedaan en op zolder weggeborgen. De spullen die geen plekje meer mochten verwerven in het huis, staan nu panklaar om afgevoerd te gaan worden.

Daarnaast heeft Elsje zaterdag een nieuwe eettafel gekocht. Jammer genoeg wordt die pas in week 49 geleverd, anders hadden Sjaak en Elsje de verleiding vast niet kunnen weerstaan en de woonkamer ook nog onderworpen aan een Grote Beurt.

Uitgeblust maar zeer tevreden zit Elsje nu op de bank, met de laptop op schoot te wachten tot 24 gaat beginnen. Dat is om half 11 en aangezien RTL7 dubbele afleveringen uitzendt, wordt het weer een latertje.

De lezer begrijpt, dat Elsje na zo'n weekend hard toe is aan de nodige rust. Tijd om lekker aan het werk te gaan morgen. Sjaak moet dan nog even door, die brengt een volle Vinvis richting de stort.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja dan hebben jullie je rust verdiend.Het geeft zeker een voldaan gevoel.
Weltrusten voor straks.
Herkennen de kinderen het huis dan nog wel?

Elsje zei

Vast en zeker wel, hun kamers zijn vooralsnog onveranderd...

Ina zei

Leuk plaatje!
Goed gedaan, hoor, jullie tweëen. Toen ik de titel las dacht ik dat je hetzelfde had gedaan als ik, dit weekend. Maar nee. Ik jat de titel voor een eigen blogje met je welnemen :-)

Elsje zei

@Ina: hum... je comment lees ik pas nadat ik op jouw blog heb gemeld dat de titel 'bij de beesten af' kennelijk in de lucht hing. Blij je te hebben geïnspireerd!