zondag 21 mei 2006

Abre los ojosVanavond was de remake van de fantastische film Abre los ojos op de buis. Vanilla sky heet deze remake. Elsje moet daarbij opmerken dat deze remake a. een slap aftreksel van het origineel is waardoor b. Top Gear de strijd om de kijker op deze zondagavond gemakkelijk won. En dat terwijl de hoofdrol in Vanilla sky gespeeld wordt door Tom Cruise. Deze acteur staat absoluut in Elsjes Top 10 van Lekkere Mannen.

In meer dan één zin heeft deze film een linkje met de belangrijkste gebeurtenis op zondag. De jongste dochter maakte me een smak van jewelste, waardoor ze een blauw oog van jewelste had. Elsje is benieuwd of ze die maandagmorgen nog open kan krijgen... Abre los ojos (open je ogen) wordt dus wellicht moeilijk haalbaar voor haar. Daarnaast is Tom Cruise op 3 juli jarig, net als deze jongste spruit van het NSG. Je zou er bijna van in de voorzienigheid gaan geloven.

4 opmerkingen:

Ina zei

Bijna dan toch, hè ;-) ?
Of moet kleine A. ook aan de scientology geloven?

Elsje zei

Nee joh, da's veels te duur ;o))

Anoniem zei

moederkoekjes van eigen deeg. die cruise is godsdienstwaanzinnig en heeft z'n nicolletje zo maar laten stikken voor een andere snol. hetty probeerde gisteren de plot van vanilla sky nog uit te leggen maar ik haakte na twee persoonsverwisselingen al af. ik raad je in dit genre Eternal Sunshine of the Spotless Mind aan. Met Kate Winslet. Meer Papa's type dan Cruisefix.

Elsje zei

Papa snapt het niet. Het gaat Elsje om Cruise als lekker hapje, niet om deze shit-film toch zeker! :-))