vrijdag 2 juni 2006

Basta!Bent u al bevangen door de Oranjekoorts? Elsje heeft inmiddels lichte verhoging, hoor! Dat merkte ze in ieder geval gisterenavond ineens toen ze Jong Oranje zag winnen van Jong Frankrijk en daarna in de tweede helft van Niet-zo-jong Oranje tegen Niet-zo-jong Mexico nog Babel ook nog een hele lekkere goal zag maken.

Kennelijk is Elsje ook geen doorsnee vrouw in haar weliswaar niet zo heel diepe, maar toch zeker wel aanwezige liefde voor voetbal. Want van de week was er op het nieuws uitgebreid aandacht voor het protest tegen het WK voetbal door een groep vrouwen, verenigd in de VVN: "Vrouwen voor een voetbalvrij Nederland". Deze vrouwen hadden zich verzameld bij het spelershotel in Hoenderloo om daar aan Nederland duidelijk te maken dat het nu maar eens afgelopen moest zijn met al die (media)aandacht voor het balspel. Nou ja zeg, dacht Elsje. Dit is echt dé manier om te zorgen dat er geen aandacht meer wordt besteed aan het WK (not!)!

En al is het WK natuurlijk bij voorbaat grotendeels verpest door de commerciële belangen, Elsje zal zeker genieten van de manier waarop San Marco zijn spelers over het veld dirigeert en de beste stuurlui lekker aan wal laat staan. Van Elsje mag het WK beginnen, ze is er klaar voor!

Geen opmerkingen: